Valorile noastre

Seriozitatea si perseverenta sunt valori care ne definesc, iar lucrul in echipa sub indrumarea executorului judecatoresc, cu responsabilitate si sinceritate, ne ghideaza in reusitele profesionale.

Despre noi

Suntem o echipa ambitioasa, dornica de autodepasire, ce manifesta o grija deosebita fata de profesie si fata de client, preocupata de rezultat.

Atentia acordata calitatii actului de executare se reflecta si in parteneriatele cu specialisti in diverse profesii: avocati, notari, consultanti fiscali, experti contabili, experti evaluatori, care dau un plus de valoare muncii noastre in spiritul respectarii legii.

Toate acestea contribuie la dezvoltarea profesionala a biroului nostru, la cresterea cazurilor rezolvate favorabil, iar cei ce lucreaza cu noi devin clienti fideli si ii asiguram de compententa si creativitate in rezolvarea cazurilor si nu in ultimul rand de respectul cuvenit.

Biroul este reprezentat de un numar de 2 executori judecatoresti: Viorel Marin Cristinel si Paul Lapugeanu. Toti asociatii Biroului au o activitate bancara precedenta relevanta, fiind coordonatori sau sefi ai corpului executorilor bancari in banci din Romania.
Echipa biroului include 4 asistenti si personal auxiliar cu pregatire juridica si experienta relevanta.

Actele de executare silita se vor indeplini la sediul biroului nostru din Bucuresti, in limitele circumscriptiei teritoriale a Curtii de Apel Bucuresti. Actele de executare vor putea fi incheiate si in afara biroului daca exista un temei legal si situatia o impune.

Locatia in care ne esfasuram activitatea dispune de dotari optime, atat din punct de vedere al echipamentelor si aplicatiilor informatice, cat si din punct de vedere al asigurarii securitatii fizice a documentelor, fiind dotata cu fisete metalice si sistem de securitate in conformitate cu cerintele Legii Arhivelor Nationale.

In vederea protectiei prelucrarii datelor cu caracter personal, Biroul este autorizat de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu caracter Personal in conformitate cu prevederile legii nr. 677/2001.

Seriozitatea, profesionalismul si experienta dobandita alaturi de dumneavoastra sunt puse in slujba satisfacerii clientului cu respectarea stricta a cadrului juridic care reglementeaza activitatea executorilor judecatoresti.

Prin continua perfectionare si spirit inovativ, dorim sa atingem standarde inalte de calitate care sa ne recomande si sa garanteze clientilor realizarea drepturilor procedurale si procesuale.

Competenta

In conformitate cu legislatia in vigoare, respectiv Legea nr. 188/2000 republicata, incepand cu anul 2011 competenta teritoriala a executorului judecatoresc este limitata la raza teritoriala a Curtii de Apel in care isi are sediul. Prin exceptie, in cazul executarii silite prin proprire, aceasta se efectueaza in raza teritoriala a Curtii de Apel de la sediul creditorului.

Judetele care intra in circumscriptia teritoriala a Curtii de Apel Bucuresti sunt:

  • - Bucuresti
  • - Ilfov
  • - Giurgiu
  • - Calarasi
  • - Ialomita
  • - Teleorman